(2) Јамаха Тешки Заден Амортизер Пролет (95+) G14/G16/G19/G22 Голф Количка

(2) Јамаха Тешки Заден Амортизер Пролет (95+) G14/G16/G19/G22 Голф Количка

Залиха
DEN 3550.80
Износ:

(2) Тешки Заден Амортизер.Одговара на Јамаха Гас и Електрична 1995-up G14, G16, G19, и G22 голф коли.Со додавање на пролетта шокови, како овие што можат да носат зголемената тежина на задните патници и товар.

Декларирани својства

Најдобри предлози