POSEAGLE Carburetor Поправка Колекции со W albro 95-526 Премерување Дијафрагмата (Пакет 10) & A015006 Премерување Дијафрагмата(Пакет 10) & A015019 Премерување Дијафрагмата (Пакет 10) & 2 нозе Г

POSEAGLE Carburetor Поправка Колекции со W albro 95-526 Премерување Дијафрагмата (Пакет 10) & A015006 Премерување

Залиха
DEN 811.20
Износ:

Премерување Дијафрагмата Собранието го Заменува W albro 95-526-8 95-526-9 95-526 за WA WT WY WZ Серија Carburetor;.Премерување Дијафрагмата Собранието го Заменува Z AMA A015006 за Z AMA Ц1-M2 B C1 S-E1 C1 S-Е2 C1 S-H4 A C1 S-H4 B C1 S-H4 C C1 S-H8 C1 S-H8 A C1 S-K1 D C1 S-S1 C1 S-S1 A C1 S-S1 B C1 S-S1 C C1 S-S2 C1 S-S3 C1 S-S3 A C1 S-S3 B C1 S-S3 C C1 S-S3 D C1 S-S3 E C1 S-S3 G C1 S-SK1 C1 S-SK2 Карбураторите;.Премерување Дијафрагмата Собранието го Заменува Z AMA A015019 за Z AMA C1 M-EL35 C1 M-FR1 C1 M-FR1 A C1 M-FR1 B C1 M-W26 C1 M-W26 A C1 M-W26 B C1 M-W26 C C1 M-W26 D C1 M-W47 C1 Q-K73 C1 Q-K73 A C1 U-K39 A C1 U-K39 B C1 U-K41 A C1 U-K41 B C1 U-K54 C1 U-K81 A Карбураторите;.Пакетот Вклучува : 30 заптивка .Потсетат : Ова не е оригинален Производ,100% нов производ; Сигурен Квалитет и Конкурентна цена,100% тестирани пред испраќање.

Декларирани својства

Најдобри предлози