ABB CP3-10R-01 22mm Собрани Pushbutton, Продолжен, Црвена, Компактен

ABB CP3-10R-01 22mm Собрани Pushbutton, Продолжен, Црвена, Компактен

Залиха
DEN 942.96
Износ:

Боја : Црвена.IP/NEMA Оценка : 13, 4 X, 4, 12, 3Р, 1. Вид : Еден, Продолжен, Не Светат.Volts AC Контрола : 120, 240. Volts DC Контрола : 240, 125. Дел Број : 662019041667 Дел : ABB CP3-10 R-01 22mm Собрани Pushbutton, Продолжен, Црвена, Компактен 22.5 мм, Не-Осветлени, Црвена, Пластика, Продолжен, Еден, Компактен Стил Pushbutton, 300 V Оценет.NEMA Оценка : 1, 3Р, 4, 4 X, 12, 13. Вклучува : 1 Нормално Затворен Контакт.Боја : Црвена IP/NEMA Оценка : 13, 4 X, 4, 12, 3Р, 1 Тип : Еден, Продолжен, Не-Осветлени Volts AC Контрола : 120, 240 Volts DC Контрола : 240, 125, исто Така познат како : 662019041667, ABBCP310 R01, ABB, CP3-10 R-01, Собрани Круг Pushbuttons, 22mm Pushbuttons, Пилот Уреди, Контрола, Автоматизација Еднаков на : .

Декларирани својства

Најдобри предлози