Бендот го Виде Ножот, 5 ft. 8 во. L

Бендот го Виде Ножот, 5 ft. 8 во. L

Залиха
DEN 562.08
Износ:

Направен во сад.G2039 За Употреба Со Видов Тип Бенд Пили Бенд Виде Ножот Основно Видов Апликација Дрво Заб Тип Raker Должина 5 ft 8 Во.Ширина Во 1/2.Дебелина 0.025 Во.Забите по 10 Инчен Материјал Јаглероден Челик Одделение Тешко Назад За Употреба Со Краток Производство и Одржување на Апликации На Метали Апликација Јаглерод Челици Составот на Одборот Плута Графит Ниска Легура Челици Не Обоени Месинг Бронзена Пластика, Алуминиум Производство на Дрво Сечење Општа Намена Дрво за Мебел.

Декларирани својства

Најдобри предлози