AmScope M158-Е2 Дигитални Cordless Соединение Monocular Микроскоп, WF10x Окуларот, 40x-400x Зголемување, LED Осветлување со Rheostat, Brightfield, Еден Кондензаторот Леќа, Коаксијален на Грубата и

AmScope M158-Е2 Дигитални Cordless Соединение Monocular Микроскоп, WF10x Окуларот, 40x-400x Зголемување, LED

Залиха
DEN 7055.76
Износ:

Обичен фаза со фаза клипови за да се обезбеди се менува и на сцената се запре да се спречи оштетување на слајдови или цели.Дигитални микроскопа се користи за да се прикаже сликата на мониторот, отколку гледајќи низ објектив.0 cable Software CDDust cover110 V моќ adapter Instructions.Monocular гледање главата со 10x widefield окуларот, фиксна 45-степенот на вертикална склоност да се намали очите и вратот вирус, и 360-степен ротација способност да обезбеди повеќе сеопфатен поглед и да се овозможи размена.На Am Scope M158-Е2 дигитални monocular соединение микроскоп има еден 10x widefield окуларот, а напред се соочуваат со nosepiece со три DIN achromatic цели, rheostat контролирана LED осветлување, коаксијален на грубата и фината фокус, а 0.Микроскоп има пониски (diascopic) Brightfield осветлување што пренесува светлината нагоре низ примерок за зголемена видливост на проѕирни и транспарентни објекти.На 2 MP камера има CMOS сензор боја, фотографирање и уредување на софтвер и USB 2.Компанијата, основана во 1996 година, е со седиште во Ирвин, КАЛИФОРНИЈА.Brightfield (BF) осветлување им овозможува на примероци за да се апсорбира светлина, што резултира во темна слика на светлината во позадина.Дигитален соединение микроскоп се користи за инспекција и dissection на примероци кога две-димензионални слики се сакате, и каде што фотографирањето, детална евиденција, или документација е потребна.Напред се соочуваат со се врти nosepiece има 4x, 10x, и 40x DIN achromatic полна чаша целите кои обезбедуваат висока резолуција боја-поправена слики.Brightfield, LED осветлување со rheostat, а 0.65 NA еден кондензаторот леќа и диск дијафрагмата контрола на количината на светлина, просветувајќи на примерок.0 Датотека formats JPG, TIF, GIF, ПСД, WMF, BMPSoftware package Image снимање и уредување за Windows XP, Vista, 7, и 8; Mac OS X; и Linux Camera возачот compatibility Windows XP, Vista, 7, и 8; Mac OS X; и Linux Microscopes се инструменти што се користат за подобрување на резолуцијата на некој објект или слика.Камерата може да се монтира на било 23mm око цевка.Микроскопа може да се контролира преку зголемување на фиксен фокус, или преку спектар на корекција.

Декларирани својства

Најдобри предлози