Оригиналниот Denso BTG-2 Појас Тензија Метар Појас Тензија Мерач 95506

Оригиналниот Denso BTG-2 Појас Тензија Метар Појас Тензија Мерач 95506

Залиха
DEN 1908.00
Износ:

Само за домаќин но без продолжување род и корекција плоча. 100% Оригинални и нов Denso BTG-2 појас тензија метар.Домаќин : BTG-2 95506-00091 Продолжување род : 95506-10040(изборен) Корекција на плоча : (95506-10050 ML) Мерен опсег : 100-1000 N (10-100kg) Точност : + 3kg Само за домаќин но без продолжување род и корекција плоча.

Декларирани својства

Најдобри предлози