Дизни Бесконечност Играчка Кутија Моќ Дискови (Играчки Р Нас) Ексклузивни - Капетан Кука е Брод

Дизни Бесконечност Играчка Кутија Моќ Дискови (Играчки Р Нас) Ексклузивни - Капетан Кука е Брод

Залиха
DEN 193.44
Износ:

Дизни Бесконечност Серија 2 РЕТКИ Капетан Кука е Брод [20 на 20].ДИЗНИ БЕСКОНЕЧНОСТ Моќ Дискови може да се користи за да се подобри и подобри ДИЗНИ БЕСКОНЕЧНОСТ искуство во мноштво начини.Кружни Моќ Дискови се користи за доделување на вашиот карактер посебна моќ прозорци, кои можат да се користат во Игра Поставува и во Играчка Кутија.Хексагонална Моќ Дискови отклучите посебни gadgets, возила и теми за да се овозможи дури и повеќе персонализација во Играчка Кутија.Различни комбинации значи различни резултати, можностите се бескрајни!.

Декларирани својства

Најдобри предлози