Машина d'électrolyse Стандард V2R Pour l'épilation permanente.

Машина d'électrolyse Стандард V2R Pour l'épilation permanente.

Залиха
DEN 16798.80
Износ:

Électrolyse très efficace !.Комплет де démarrage de qualité avec interrupteur ау pied.L'épilation permanente la plus efficace disponible. 1 де garantie.Système 110-240 volts avec награда де стил international.Овој објект е returnable. 90 дена, 100% гаранција за квалитет.Контакт производителот директно со испраќање или при повикувањето на бројот на задната страница на инструкции за помош.

Декларирани својства

Најдобри предлози