Возачот Паралелни Линии [Преземете]

Возачот Паралелни Линии [Преземете]

Залиха
DEN 1708.80
Износ:

Изберете Ја Вашата Сопствена Возење.Освојување на Нови Пазари е Под земја.Целосно Индивидуализира Возила.Искуство во Њујорк И Во 1970-тите И во Сегашно Време.Ќе поминат дваесет и осум години, во голема куќа за нечиј криминал.Сега сте на излегување.Погоди што?Имаш нова работа, се вика добивање на одмазда.Искуство во Њујорк gritty подземје како повеќето смртоносна wheelman за изнајмување во двете 70-тите години на минатото и на модерните времиња од денес.Се пука, се пресече и да го украдат вашиот пат низ ЊУЈОРК е gritty подземни користење на арсенал на краток и долг дострел оружје за напад.

Декларирани својства

Најдобри предлози