L-Миење Мозоци Ги Настроената | Коса Ги Смена | Одвод на Почисто Змија за Тоне, Кади & Врнежи - 6 Pack

L-Миење Мозоци Ги Настроената | Коса Ги Смена | Одвод на Почисто Змија за Тоне, Кади & Врнежи - 6 Pack

Залиха
DEN 636.00
Износ:

6 Pack обновливи мозоци чистење augers - 3pc 18" и 3pc 24".Брзо и лесно отстранување на влакна и други садови кои бавно се исцеди проток.Повеќе должини и подобрена флексибилност - работи во сите видови на одводни канали.Одлично за канализација низ целата куќа - бања и садопери, тушеви, кади и подот канализација.

Декларирани својства

Најдобри предлози