ИНДУСТРИСКИ MRO Д-Р-IAC24 84116130 90-140VAC UNMP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO Д-Р-IAC24 84116130 90-140VAC UNMP-ОЕМ

Залиха
DEN 609.60
Износ:

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).

Декларирани својства

Најдобри предлози