Yoidesu ORP/Temp Метар 2 во 1 Дигитален Temp/ORP Метри со LCD заднинско Осветлување на Екранот за Хидропоника Аквариуми

Yoidesu ORP/Temp Метар 2 во 1 Дигитален Temp/ORP Метри со LCD заднинско Осветлување на Екранот за Хидропоника

Залиха
DEN 798.96
Износ:

Се користи за мерење на оксидација и редукција потенцијал (ORP) ниво.Двојна функција, може да се измери ORP.Погоден за извори на вода, аквариум, хидропоника, лабораториски и научни тестирање, бањи, базени и други водни системи.

Декларирани својства

Најдобри предлози