Акција Пумпа ПВЦ Рака Управувана Тапан Пумпа, Клипот, Унци на мозочен Удар: 5 мл. - 7009

Акција Пумпа ПВЦ Рака Управувана Тапан Пумпа, Клипот, Унци на мозочен Удар: 5 мл. - 7009

Залиха
DEN 1139.28
Износ:

Објект : -Рака Управувана Тапан Пумпа.Акција Тип : -Клипот.Пумпа Тело Материјал : -PVC.Wetted Материјали : -PVC, Полиетилен, Neoprene.p H Опсег : -4 до 11. Спецификации : Објект : -Рака Управувана Тапан Pump Action Тип : -Piston Pump Тело Материјал : -PVCWetted Материјали : -PVC, Полиетилен, Neoprenep H Опсег : -4 да 11 Seal Материјал : -Polyethylene Gasket Материјал : -PVCDischarge Цевки Материјал : -PVCHose Материјал : -PVCPiston Материјал : -PVCFor Употреба На : -За Употреба Во Издавање Течности во Тесни Простори и Моторот Натопи Sticks GPM : -2 Maximum Глава : -3 ft.Max.Притисок : -20 psi Max.Темп. : -140 Степени FOunces по мозочен Удар : -5 оз.Max.Вискозитет : -650 CPSMax.GPM за Масло : -1 Max.GPM за Вода : -2 Inlet Големина на : -1-1/2"Штекер Големина : -1/2"Празнење Цевка Штекер ID Големина : -1/2"Празнење Цевка Штекер OD Големина : -9/16"Празнење Цевка Должина : -22"Цревото Должина : -1.8 ft.Всисната Должина : -38"Всисната Штекер О Д Големина : -1/4"Всисната Тип : -Polyethylene Overall Должина : -46"Мерењата : -No Adapter Тип : -Bung Adapter Материјал : -PVCAdapter Кол. : -2"Апликацијата : -За Детергенти, Повеќето Киселини, Cholrines, Масла, Д-limonene, Восоци, алкални материи, Вода, Soaps Includes : -Вшмукување и Празнење Tubing UNSPSC : -40151529.

Декларирани својства

Најдобри предлози