Акција Пумпа ПВЦ Рака Управувана Тапан Пумпа, Клипот, Унци на мозочен Удар: 28 оз. - 7028

Акција Пумпа ПВЦ Рака Управувана Тапан Пумпа, Клипот, Унци на мозочен Удар: 28 оз. - 7028

Залиха
DEN 1285.20
Износ:

Објект : -Рака Управувана Тапан Пумпа.Акција Тип : -Клипот.Пумпа Тело Материјал : -PVC.Wetted Материјали : -PVC, Полиетилен.p H Опсег : -4 до 11. Спецификации : Објект : -Рака Управувана Тапан Pump Action Тип : -Piston Pump Тело Материјал : -PVCWetted Материјали : -PVC, Polyethylenep H Опсег : -4 да 11 Seal Материјал : -Polyethylene Gasket Материјал : -PVCDischarge Цевки Материјал : -Polyethylene Hose Материјал : -Polyethylene Piston Материјал : -PVCFor Употреба На : -15, 30 и 55 гал.Pails GPM : -4 Maximum Глава : -3 ft.Max.Притисок : -20 psi Max.Темп. : -140 Степени FOunces по мозочен Удар : -28 оз.Max.Вискозитет : -650 CPSMax.GPM за Масло : -4 Max.GPM за Вода : -4 Inlet Големина на : -1-1/2"Штекер Големина : -1"Празнење Цевка Штекер ID Големина : -1"Празнење Цевка Штекер OD Големина на : -1-1/8"Празнење Цевка Должина : -54"Цревото Должина : -4.5 ft.Всисната Должина : -41"Всисната Штекер К. Г. Големина На : -1-1/2"Всисната Тип : -PVCOverall Должина : -42"Мерењата : -No Adapter Тип : -Bung Adapter Материјал : -PVCAdapter Кол. : -2"Апликацијата : -За Издавање Течности, Детергенти, Повеќето Киселини, Cholrines, Масла, Д-limonene, Восоци, алкални материи, Вода, Soaps Includes : -Вшмукување и Празнење Tubing UNSPSC : -40151529.

Декларирани својства

Најдобри предлози