Goodqueen 50pcs Нови Пластични Прачки за Заварување ABS/PP/ПВЦ/ЈП Заварување Стапови За Пластични Заварчик

Goodqueen 50pcs Нови Пластични Прачки за Заварување ABS/PP/ПВЦ/ЈП Заварување Стапови За Пластични Заварчик

Залиха
DEN 172.80
Износ:

Заедничката можат да го издржат големи статички и вибрации на товарот,може да се користат за заварување многу материјали.На конектор обезбедува безбедна конекција.Идеален додаток за висока температура работи.Совршен натпревар за вашата заварување пиштол.Направени од високо квалитетен материјал, издржливи и отпорни на стареење.Спецификација : Сосема нов Материјал : ПВЦ (сива), ПОЛИПРОПИЛЕН (бела), ABS (беж), ЕЖ (бела) Големина : прибл. 200*5*2mm заварување род Обемот на Примена : 1. Хартија одлуки индустрија; 2. Храна и пијалаци за лесна индустрија; 3. Отпадната вода индустрија; 4. Електронската Индустрија; 5. Текстилната индустрија; 6. Спорт и забава индустрија; 7. Медицинската индустрија, Хемиски и други индустрија : galvanization опрема, земјоделски машини, превозот делови, механички делови на ниска температура за атомска енергија и така натаму.Најчесто со користење на неговата висока отпорност на абење, високи анти-отпорност, анти-ладно отпор, само-подмачкување, електрични карактеристика.неколку други материјали може да стигнат до оваа претстава. 8. Не-токсични и чисти сопственост, UHMW-ЈП, која е материјал кој Прехрамбената и Лекарската Администрација (FDA) и сад на министерството за Земјоделство (ASDA) дозвола да се применуваат во храна и лекови на полиња.Пакет се вклучени : 13 x ПВЦ Прачки за Заварување 13 x ABS Прачки за Заварување 12 x PP Прачки за Заварување 12 x ЈП Прачки за Заварување.

Декларирани својства

Brand new :
Material:
PVC (grey), PP (white), ABS (beige), PE (white)
Size:
approx. 200*5*2mm
welding rod Scope Application:
1. Paper making industry; :
2. Food and beverage light industry; :
3. Waste-water industry; :
4. Electronic Industry; :
5. Textile industry; :
6. Sport and amusement industry; :
7. Medical industry; :
Chemical and other industry:
galvanization hardware, agricultural machine, shipping parts, mechanical parts of
low-temperature atomic energy and so on. Mostly using of its high-wear resistance, high anti-impact resistance, anti-cold resistance, self-lubrication, electric characteristic. :
few other materials can reach to this performance. :
8. Non-toxic and clean property, UHMW-PE, which is the material that Food and Drug Administration (FDA) and United :
States Department of Agriculture (ASDA) permit to apply in food and medicine fields. :
Package included:
13 x PVC Welding Rods :
13 x ABS Welding Rods :
12 x PP Welding Rods :
12 x PE Welding Rods :

Најдобри предлози