Steadymate 15360 Авто Тај-Долу

Steadymate 15360 Авто Тај-Долу

Залиха
DEN 270.96
Износ:

Дизајниран за да се обезбеди autos во приколки со подот монтирани серија E или логистичка песна.Се користи при транспорт на автомобили во внатрешноста или на приколка со подот монтирани серија Е или А-Групата кука овозможува приврзаност кон тај-долу дупки на повеќето авто рамки.Вклучува R-кука, Т-кука и J-кука.Работно оптоварување граница на 1367 кг или 620 килограми.Steadymate Авто Тај-Долу е дизајниран за да се обезбеди autos во приколки со подот монтирани серија E или логистичка песна.Ова се врзуваат надолу се користи при превоз на автомобили во внатрешноста или на приколка со подот монтирани серија.Тоа е кластер кука дека дозволата приврзаност кон тај-долу на повеќето авто рамки.Ова се врзуваат надолу вклучува R-Кука, Т-Кука и J-Кука и можат да го издржат работно оптоварување граница на 1367 кг или 620 килограми.

Декларирани својства

Најдобри предлози