Не-Јо ЕЛ 203 13 Мерач Продолжен Усна Штрајк, Месинг Позлатен, 3 Ширина х 2-3/4 Висина (Пакување од 10)

Не-Јо ЕЛ 203 13 Мерач Продолжен Усна Штрајк, Месинг Позлатен, 3 Ширина х 2-3/4 Висина (Пакување од 10)

Залиха
DEN 2104.80
Износ:

13 мерач продолжен усна штрајк.Дувачкиот позлатен.Мерки 3-инчи ширина од 2-3/4-инчи висина.Ограничен 1 година гаранција.Не-Јо 13 мерач продолжен усна штрајк.Дувачкиот позлатен.Мерки 3-инчи ширина од 2-3/4-инчи висина.Ограничен 1 година гаранција.

Декларирани својства

Најдобри предлози