Не-Јо ЕЛ 125 18 Мерач Продолжен Усна Штрајк, Dura Обложени, 2-1/2 Ширина x 2-1/4 Висина (Пакување од 10)

Не-Јо ЕЛ 125 18 Мерач Продолжен Усна Штрајк, Dura Обложени, 2-1/2 Ширина x 2-1/4 Висина (Пакување од 10)

Залиха
DEN 560.88
Износ:

18 мерач продолжен усна штрајк.Dura обложена.Мерки 2-1/2-инчи ширина од 2-1/4-инчи висина.Ограничен 1 година гаранција.Не-Јо 18 мерач dura обложени продолжен усна штрајк.Dura обложена.Мерки 2-1/2-инчи ширина од 2-1/4-инчи висина.Ограничен 1 година гаранција.

Декларирани својства

Најдобри предлози