Johnson Controls VG7882ET Серија VG7000 Бронза Свет Вентил, Три-Начин на Мешање, Месинг Трим, Унија Пот Завршите Конекцијата, 1/2 Вентил Големина, 1.8 Cv

Johnson Controls VG7882ET Серија VG7000 Бронза Свет Вентил, Три-Начин на Мешање, Месинг Трим, Унија Пот Завршите

Залиха
DEN 5030.16
Износ:

Големина се движи од 1/2 во.преку 2 во.со неколку стилови на електрични и пневматски активатори нудиме широк избор.Американскиот Национален Институт за Стандарди (ANSI) Класа 250 (притисок/температура) стандард во согласност.Тесни shutoff тестирање обезбедува систем за заштита на патниците удобност и енергија конзервација.Стандард Johnson Controls Прстен Пакет Пакување е да обезбеди индустрија-водечки сигурност на работа и живот.Заврши actuator заменливост овозможува лесно областа retrofit или монтажа, со користење на стандардизирани монтажа колекции.

Декларирани својства

Најдобри предлози