6-Пакет за Замена на Сијалица за Дел Број WR02X11184 - Компатибилен со Дел Број WB01X10239 Сијалица

6-Пакет за Замена на Сијалица за Дел Број WR02X11184 - Компатибилен со Дел Број WB01X10239 Сијалица

Залиха
DEN 238.80
Износ:

Замена на Дел Број WR02 X11184 Сијалица; Количина : 6. Го заменува Дел Број WB01 X10239 Сијалица.Истата голема светлина загарантирана.Супериорен-направена filaments за долгорочната светлината.Квалитетот стакло и пакување така светилки ќе се појави во фабричка состојба.Спецификации : T3 G4 База 12 V 20 W.Ве молиме имајте во предвид : Ова е Up Start Компоненти бренд замена дел, не е ОЕМ производ.Овој производ не е поврзано со било ОЕМ брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Upstart Компоненти.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.

Декларирани својства

Најдобри предлози