МОБ 20248 Сигнал Splitter, 3-Начин

МОБ 20248 Сигнал Splitter, 3-Начин

Залиха
DEN 119.76
Износ:

Се дели еден кабелски или сателитски сигнал за прикажување на до три Телевизори.За користење со кабелски и сателитски приеми.Компатибилен со сите брендови. 5-900 MHz.Инструкции за инсталација вклучени.Треба кабел за повеќе од еден ТВ?На МОБ, Три-Начин Сигнал Splitter обезбедува оптимални перформанси во дистрибуција на еден кабелски или сателитски сигнал за прикажување на повеќе ТВ или на повеќе уреди.Компатибилен со сите брендови, тоа дистрибуира рамномерно влезните сигнали за прикажување на повеќе од еден ТВ или уредот и е лесно да се инсталира.Едноставно завртка coax конекторот од извор сакате да се дистрибуираат кон coax џек ознака "ВО" на splitter.Завртка во coax конектори за кабли работи на ТВ или уред на кој било од coax приклучоци ознака "НАДВОР".На МОБ, Три-Начин Сигнал Splitter е поддржан од страна на животот-ограничена гаранција.

Декларирани својства

Најдобри предлози