EarlyBirdSavings 2Wire LFT-4-1GB Единствен 1-Line регистрација DSL филтер Spliters со му ја врати џек

EarlyBirdSavings 2Wire LFT-4-1GB Единствен 1-Line регистрација DSL филтер Spliters со му ја врати џек

Залиха
DEN 239.76
Износ:

Во согласност со Целосна го Оценувате Г. dmt (G. 992.1) и Г лајт (G992.2) ADSL. 2 Wire 1-Line регистрација DSL филтер со му ја врати џек им овозможува на DSL корисници за да користите HPNA уред или DSL модем со нивните постоечки телефон (САДОВИ) уредот, (како што се факс машини, одговарање на машини, а аналогно модеми), во исто време.На 1-line регистрација филтер инсталира лесно помеѓу телефонот џек и телефонски уред.Откако филтерот е инсталиран, телефонски уреди ќе биде целосно изолирани од DSL спектар на фреквенции што резултира со јасна телефонска услуга.Стоп бенд одбивање поголема од 25d B надвор 50k Hz.Помине бенд вметнување на тежината е помала од 1,5 d B преку 4k Hz.Тежина : 26g. 2 Wire 1-Line регистрација DSL филтер со му ја врати џек им овозможува на DSL корисници за да користите HPNA уред или DSL модем со нивните постоечки телефон (САДОВИ) уредот, (како што се факс машини, одговарање на машини, а аналогно модеми), во исто време.На 1-line регистрација филтер инсталира лесно помеѓу телефонот џек и телефонски уред.Откако филтерот е инсталиран, телефонски уреди ќе биде целосно изолирани од DSL спектар на фреквенции што резултира со јасна телефонска услуга.Елиминирање на Пречките Обезбедува оптимизиран DSL конекции и "вкупно изолација" на аналогни бучава, пречки и модем грешки.Елиминирање на Пречките Обезбедува оптимизиран DSL конекции и "вкупно изолација" на аналогни бучава, пречки и модем грешки.Стоп бенд одбивање поголема од 25d B надвор 50k Hz.Помине бенд вметнување на тежината е помала од 1,5 d B преку 4k Hz.Тежина : 26g.

Декларирани својства

Најдобри предлози