Directv SWM Одобрени од 4-Начин Splitter од страна на Ујп Бренд (случај на 20)

Directv SWM Одобрени од 4-Начин Splitter од страна на Ујп Бренд (случај на 20)

Залиха
DEN 671.76
Износ:

Зачувај кога ќе купите случај на 20. DIRECTV Одобрен за Мулти Соба Гледање (АДМИНИСТРАТИВНАТА такса). 500m A DC преминува од една порта само.Диоди раководи заштита со заземјување порта предвидено.Висок изолација помеѓу излези.Овој оглас е за дваесет(20) Directv 4-Начин Широк Бенд Трупци за SWM LNB.DIRECTV SWM Одобрени.

Декларирани својства

Најдобри предлози