Directv SPLIT4MRV Directv - Административната такса за виза SWM 4 Начин Splitter 2-2150 Mhz 1 Порта Моќ Поминува Времето Se - Split4Mrv

Directv SPLIT4MRV Directv - Административната такса за виза SWM 4 Начин Splitter 2-2150 Mhz 1 Порта Моќ Поминува

Залиха
DEN 160.32
Износ:

500m A DC преминува од една порта само.Диоди раководи заштита.Заземјување порта предвидено.Висок изолација помеѓу излези.DIRECTV Одобрен за Мулти Соба Гледање (АДМИНИСТРАТИВНАТА такса). 4-начин Широк Бенд Сателитски Splitter, Еден Порт DC Пат (Внатрешна/Надворешна). 500m A DC преминува од една порта само.Диоди раководи заштита.Заземјување порта предвидено.Висок изолација помеѓу излези.DIRECTV Одобрен за Мулти Соба Гледање (АДМИНИСТРАТИВНАТА такса).Сателитски текст фреквентен опсег на 2 - 2150 MHz.Вметнување на косата 10 d B max.Изолација внатрешни 20 950 - 2150 MHz, 4 За 2 - 30 MHz d B.ЕМИ > 75 d B.Температурата на работа опсег -34 ~ +60 (-30 ~ +140) C°(F°).

Декларирани својства

Најдобри предлози