USA & СЛОВАЧКА Мали 4 X 6 Инчи Мини Двојно Земја да се Држи Знаме Банер со ЦРНА ЗАСТАНЕ на 10 Инчен Пластични Пол Нови ..

USA & СЛОВАЧКА Мали 4 X 6 Инчи Мини Двојно Земја да се Држи Знаме Банер со ЦРНА ЗАСТАНЕ на 10 Инчен Пластични

Залиха
DEN 100.56
Износ:

МАЛИ 4" X 6" ЗЕМЈА ЗНАМИЊА СО ЦРНА ЗАСТАНЕ. 100 % ПОЛИЕСТЕР ПЛАТНО.СО 10" ПЛАСТИЧНИ МАЛИ ПОЛ.ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ ЗНАМЕ.СОСЕМА НОВ.ШТО СЕ КУПУВАЊЕ НА ОВОЈ САД & СЛОВАЧКА ЗЕМЈАТА МАЛА 4 X 6 ИНЧИ СТАП ДВОЈНО ЗНАМЕ БАНЕР СО ЦРНА ЗАСТАНЕ НА 10" ПЛАСТИЧНИ ПОЛ ..ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ.

Декларирани својства

Најдобри предлози